Ara Llibres | Catàleg | El llegat subterrani
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El llegat subterrani
Colecció:

Sèrie H

Autoria:

Judit Pujadó

Data de publicació:

01/02/2008

ISBN:

9788496767911

Format:

13,5 x 21

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

288

El llegat subterrani

Judit Pujadó

El llegat subterrani és el testimoni d’una societat civil valenta que es va veure obligada a respondre als brutals bombardejos que van causar la mort d’unes cinc mil persones a tot Catalunya excavant colze amb colze 2.200 refugis subterranis. L’esforç que van fer homes i dones per construir sota terra els seus úters protectors es va veure arrabassat quan, un cop acabada la guerra, van veure que hi tiraven terra al damunt.

És la metàfora més clara de l’oblit forçat. Per això, aquest llibre és un homenatge al coratge, la força i la solidaritat de tot el poble català.

Judit Pujadó

Judit Pujadó i Puigdomènech (1968) és llicenciada en història. Autora de diversos llibres de recerca històrica, com ara Oblits de rereguarda, els refugis antiaeris a Barcelona o Nit de Reis: les cavalcades a Barcelona; ha codirigit el documental La ciutat Foradada. També ha escrit obres satíriques, com ara Planeta ESO, Premi Pere Quart d’Humor i Sàtira, o 30, 40 l’edat amarganta,dels quals és coautora. Com a narradora, ha guanyat diversos premis de relats breus i ha publicat les novel·les Dones absents i El límit de Roche.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: