Ara Llibres | Catàleg | Teoría y práctica del vermut
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Teoría y práctica del vermut
Autoria:

Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer, Sergi Martín

Gènere:

Gastronomia i oci

Data de publicació:

18/05/2015

ISBN:

9788416245109

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

216

Tags: Cuina

Teoría y práctica del vermut

Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer, Sergi Martín

Adiós cócteles y combinados, cervezas artesanales e infusiones macrobióticas: ¡llega el vermut! Una terraza en la que dé el sol, buena compañía y un vaso de vermut: un estilo de vida. ¿Por qué es tan moderno recuperar lo que ya bebían nuestros abuelos? ¿Por qué nos lo tomamos de la misma manera, en el mismo momento y con las mismas tapas? ¿Qué tiene el vermut que encaja tan bien con los gustos de hoy en día?

Teoría y práctica del vermut es el primer libro sobre este elixir delicioso de tradición tan nuestra. Una obra llena de humor con consejos ingeniosos y propuestas inéditas, recetas sorprendentes, anécdotas curiosas y las mejores vermuterías para degustar la bebida de moda. ¡Un libro que leeréis trago a trago!

Josep Sucarrats

És director de la revista CUINA, tasca que compagina amb la participació en espais gastronòmics de diversos mitjans —BTV, TV3, El Punt Avui TV, Catalunya Ràdio, RAC-1, iCat.cat, Diari Ara, Sàpiens, Descobrir, Time Out Barcelona, Gastronomistas.com… Amb Sergi Martín, també és autor del llibre Històries de la Barcelona gormanda. Ha escrit dues guies de viatge dedicades a les repúbliques bàltiques i a Budapest. Ha estat professor de periodisme gastronòmic a la Universitat de Vic.

Vegeu tots els seus llibres >

Miquel Àngel Vaquer

Periodista i expert en màrqueting gastronòmic. Ha exercit de guionista de televisió en productores com Mediapro, El Terrat i Gestmusic. És un dels responsables de la refundació del celler familiar Casa Mariol i de la seva direcció comercial. En l’actualitat, dirigeix la seva pròpia oficina creativa especialitzada en alimentació, Food Manners, des d’on ha desenvolupat projectes tan integrals com Bar Nou i Bombas Lagartos y Cohetes, i és assessor d’empreses com Heineken o Puig.

Vegeu tots els seus llibres >

Sergi Martín

És guionista i escriptor. Ha publicat diversos assajos de divulgació social, històrica i gastronòmica. Ha treballat per a diversos canals de televisió i en produccions documentals. En l'àmbit de la difusió cultural, ha comissariat cicles de cinema i exposicions.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: