Ara Llibres | Catàleg | El viatge de la Cilka
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El viatge de la Cilka
Autoria:

Heather Morris

Traducció:

Núria Parés Sellarès i Anna Puente i Llucià

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

11/11/2019

ISBN:

9788417918156

Format:

14 x 22 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

472

Tags: Novel·la estrangera, Supervivència, Guerra

El viatge de la Cilka

Heather Morris

De l’autora del l’èxit internacional El tatuador d’Auschwitz, arriba la història d’amor i resistència inspirada en la vida de la Cilka. La seva bellesa va ser la seva condemna; l’amor, la seva salvació.

La Cilka només té setze anys quan el comandant del camp de concentració d’Auschwitz-Birkenau la converteix en la seva concubina. Separada a la força de la resta de presoneres, la Cilka se salva de morir-se de gana i de la cambra de gas.

Quan s’acaba la guerra i alliberen el camp, la Cilka és acusada de col·laboracionista per haver-se’n anat al llit amb l’enemic i és condemnada a treballs forçats en un gulag de Sibèria. Allà, la Cilka s’enfronta a més perills, alguns de nous i alguns que li resulten horriblement familiars, inclosa l’atenció indesitjada per part dels guàrdies. Però un dia coneix una metgessa que li dona protecció i li ofereix cuidar-se dels malalts del campament, una feina titànica tenint en compte les condicions brutals en què viuen.

Desafiant la mort i el terror cada dia, la Cilka descobreix una força que mai no havia sabut que tenia, i que dins el seu cor encara hi ha lloc per a l’amor. De nena a dona, de dona a cuidadora, el viatge de la Cilka és exemple de resistència de l’esperit humà... i de la nostra voluntat de sobreviure.

«Com pot tirar endavant? Com pot treballar per a un nou enemic? Vivint mentre veu com les dones que l’envolten es consumeixen, s’afamen, s’encongeixen, moren. Però ella... ella viurà.»

Heather Morris

(Nova Zelanda) és una autora d’èxit internacional, apassionada per les històries de supervivència, superació i esperança. El 2003, mentre treballava en un gran hospital públic de Melbourne, li van presentar un avi que possiblement tenia una història digna d’explicar. El dia que la Heather i en Lale Sokolov es van conèixer, a tots dos els va canviar la vida. La seva amistat va anar creixent i en Lale es va embarcar en un viatge d’autoanàlisi durant el qual va confiar a la Heather els detalls més íntims de l’Holocaust. Originalment, ella va escriure la història d’en Lale en format guió (un text que va quedar en les primeres posicions de diversos concursos internacionals), però finalment la va convertir en la seva novel·la debut, El tatuador d’Auschwitz (Amsterdam, 2018). La segona part, El viatge de la Cilka, continua la història d’aquest supervendes mundial.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: