Ara Llibres | Catàleg | La pilota no entra per atzar
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La pilota no entra per atzar
Autoria:

Ferran Soriano

Gènere:

Esports

Data de publicació:

02/04/2009

ISBN:

9788492552658

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

272

La pilota no entra per atzar

Ferran Soriano

Aquest és un llibre excepcional i únic. És més que un llibre de futbol i molt més que un llibre de gestió. Si vols saber com funciona per dins un club de futbol, si vols idees noves per a la teva feina, si vols entendre la lògica oculta sobre el que ha passat al Barça, la lectura d'aquest llibre t'enganxarà. 

Una reflexió serena i honesta, un manual esquitxat d'anècdotes divertides i impactants que fascinarà tant els que estimen el futbol com els que es dediquen al món de l'empresa.

Ferran Soriano

Ferran Soriano, nascut a Barcelona el 1967, és empresari i consultor. Ha viscut i treballat a més de deu països, en les indústries de productes de consum, telecomunicacions i entreteniment. Va ser vicepresident econòmic del Futbol Club Barcelona en el període 2003-2008 i director general executiu el primer d’aquests anys. Ha fet conferències arreu del món i ha escrit diversos articles sobre gestió i futbol en publicacions d’economia i diaris.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: