Ara Llibres | Catàleg | La biblioteca dels morts
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La biblioteca dels morts
Autoria:

Glenn Cooper

Traducció:

David Fernández Jiménez

Gènere:

Memòria històrica

Data de publicació:

06/05/2010

ISBN:

9788493660109

Format:

15,5 x 23,3

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

456

La biblioteca dels morts

Glenn Cooper

L'assassí del Judici Final té la ciutat aterrida després que hagin aparegut sis cadàvers en només dues setmanes. L'única relació entre elles és que abans de morir van rebre una postal, enviada des de Las Vegas, que anunciava la data de la seva mort.

El 10 de juny del 2009, ben a contracor, els seus superiors assignen el cas a Will Piper, un llegendari agent en decadència de l'FBI especialitzat en assassins en sèrie.

Tretze segles abans, a l'illa de Vectis, un nadó extraordinari és abandonat en un monestir, sota la maledicció d'haver nascut el 7 de juliol de l'any 777.

El 1947 Winston Churchill s'entrevista amb el cap d'una expedició arqueològica que ha desenterrat la cripta d'una misteriosa societat medieval.

Tres moments que es fonen en un thriller políciac on conflueixen el destí, la història, el mail i la corrupció, tot al voltant d'un secret mil·lenari que no ha de sortir mai a la llum.

Glenn Cooper

Glenn Cooper va estudiar arqueologia a Harvard abans de convertir-se en un metge especialitzat en malalties infeccioses. Després de fer carrera com a investigador, va esdevenir executiu d’una empresa biotecnològica. Ha escrit nombrosos guions i té una productora independent de cinema. La biblioteca dels morts, El llibre de les ànimes i La clau del destí van ser les seves primeres novel·les i van aconseguir un èxit rotund: més de 2.000.000 d’exemplars venuts i el reconeixement de públic i crítica. Ara, La fi dels escribes suposa un nou pas endavant d’un dels autors imprescindibles del panorama internacional.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: