Ara Llibres | Catàleg | La república possible
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La república possible
Autoria:

Antonio Baños

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

20/03/2017

ISBN:

978841691519

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

323

Tags: Política , Pràctic , Catalunya, Independència

La república possible

Antonio Baños

El nou llibre d’Antonio Baños no és una obra més sobre el Procés de les que ocupen les prestatgeries de milers de llars catalanes: és el llibre del Dia 1 de la Independència, el del comptador a zero, el de la jove República Catalana. Des de la voluntat tenaç de generar debat i la irreverència desacomplexada marca de la casa, la comparació amb altres estats i el saber dels millors experts, Antonio Baños rebla el mostrari definitiu de preguntes, dubtes i propostes que cal plantejar-se per dibuixar el país del futur. Com definirem la nostra identitat? Com conjugarem les dualitats maulets/botiflers, castellà/català, urbanites/ruralistes? Com perfilarem la Diplomàcia, l’Administració o la Constitució? Farem de la possible República una gran ciutat sense comarques? En serà la cultura el centre? Fins a quin punt podem canviar les regles del joc?

El nou llibre d’Antonio Baños és el regal que ha d’arribar a les mans de tots els catalans amb curiositat republicana, de tots els polítics esmaperduts, de tots els lectors tips del Procés, de tots els somiadors amb ganes de fer foc nou. El llibre decisiu que tothom ha de llegir, perquè el que el Procés ha unit, que no ho separi la República!

«Quan escric aquestes línies, el país s’encara al seu destí. Quan el lector les llegeixi, la situació serà una altra. Vivim temps revolucionaris i és el carrer i no el paper qui escriu les històries i la història. Catalunya és el que tenim i la República el que volem i el que podem fer.»

Què n'han dit?

«L'ex diputat de la CUP al Parlament dibuixa com hauria de ser una eventual república catalana a partir del primer dia de la seva existència.» Diari Ara

Antonio Baños

(Barcelona, 1967) és periodista. Fa més de vint anys que exerceix de periodista i col·labora amb tota mena de mitjans de comunicació. Ha publicat diversos llibres: La economía no existe, Posteconomía i La rebel·lió catalana. Fou cap de llista de la CUP a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2015, any en què la formació va aconseguir deu escons. Va renunciar a l’acta de diputat l’any 2016.

@antoniobanos_

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: