Ara Llibres | Catàleg | La màgia de l'ordre, la novel·la
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La màgia de l'ordre, la novel·la
Autoria:

Marie Kondo

Gènere:

Creixement personal, Llibre il·lustrat

Data de publicació:

18/06/2018

ISBN:

9788416915590

Format:

18,5 x 13,2 cm

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

184

Tags: Ordre, Coneixement

La màgia de l'ordre, la novel·la

Marie Kondo

Marie Kondo, autora del supervendes La màgia de l’ordre, presenta la novel·la gràfica del seu famós mètode KonMari, que de ben segur t’omplirà la vida d’alegria!

El pis desendreçat i caòtic on viu la jove Chiaki és el reflex de la seva vida sentimental i la incertesa del seu futur. Però la Marie Kondo, la referència mundial de l’ordre, ajudarà la Chiaki a oblidar-se dels seus ex i a organitzar el seu espai vital amb una sèrie de lliçons tan divertides com esclaridores. Aconseguirà portar l’alegria a la seva vida?


Il·lustrat per yuko uramoto

Marie Kondo

És una japonesa experta en organització. La màgia de l’ordre s’ha publicat a més de 30 països i és, alhora, un gran èxit al Japó, als Estats Units i a Europa. El 2015 l’autora va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui en dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els seus clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: