Ara Llibres | Catàleg | Sublevados
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Sublevados
Autoria:

Justo Molinero, Oriol Junqueras

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

16/03/2015

ISBN:

9788494240546

Núm. de pàgines:

240

Tags: Periodisme , Política , Coneixement , Televisió, Llengua , Catalunya, Independència

Sublevados

Justo Molinero, Oriol Junqueras

Un diálogo intenso y apasionado entre uno de nuestros mejores comunicadores y un posible futuro presidente de Catalunya, dos de las personalidades que mejor representan a dos de los grandes sectores de nuestra sociedad: los nuevos catalanes de ascendencia castellana y el independentismo de izquierda. Dos hombres muy distintos que, en la distancia corta, sin medias tintas, exponen y defienden su opinión sobre los temas de más rabiosa actualidad —la independencia, la crisis, la corrupción— con el entusiasmo propio de los que creen con firmeza en lo que dicen.

Una conversación que no esquiva ningún asunto de interés nacional, y que a la vez nos sirve para descubrir la faceta más íntima —la familia, las creencias, los referentes individuales o los valores— de dos personas de quien a menudo solo conocemos su perfil público.

Justo Molinero

Justo Molinero Calero (Villanueva de Córdoba, 1949) és el president del grup de comunicació TeleTaxi. Dirigeix i presenta el programa de ràdio degà del grup, El Jaroteo, que ha complert trenta-tres anys en antena i, a TeleTaxi TV, presenta l’espai d’entrevistes Qui és qui i el magazine musical Enredats.

Ha rebut nombrosos reconeixements per la seva trajectòria i professionalitat, com el Premi Ondas, el Premi Ràdio Associació de Catalunya o la menció d’honor dels Premis Nacionals de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Va arribar a Catalunya l’any 1967 i, després d’haver treballat de mecànic i de taxista, va fundar Radio TeleTaxi el 1982. Des d’aleshores, la seva tasca integradora és àmpliament reconeguda i ha contribuït a la cohesió dels catalans d’Andalusia i d’altres comunitats en el territori català. També és innegable el seu poder de convocatòria, palès en els festivals de música que ha organitzat.

Vegeu tots els seus llibres >

Oriol Junqueras

(Sant Andreu del Palomar, 1969) és el president d’Esquerra Republicana de Catalunya. És historiador i professor, tot i que en els darrers anys s’ha centrat en la política. Des del 2 de novembre de 2017 està pres injustament per haver defensat la democràcia.

Ha estat vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda en la darrera legislatura, així com alcalde de Sant Vicenç dels Horts de 2011 a 2015. Parla català, castellà, italià, anglès i intenta aprendre una mica de xinès.

Ha fet docència universitària en diversos camps. També ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació (TV3, Catalunya Ràdio, RAC1 i RNE i és autor i coautor de diversos llibres, com Els catalans i Cuba o Guerra, economia i política a la Catalunya de l’alta edat moderna. El 2015, va publicar a Ara Llibre Revoltats, un llibre de converses amb Justo Molinero.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: