Ara Llibres | Catàleg | Les virtuts del fracàs
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Les virtuts del fracàs
Autoria:

Charles Pépin

Traducció:

Mireia Alegre

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

18/09/2017

ISBN:

9788416915262

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

176

Tags: Coneixement

Les virtuts del fracàs

Charles Pépin

Un petit tractat de saviesa sobre el fracàs que ens posa en el camí del veritable èxit.

Una fina línia uneix les vides de Sèneca, Einstein, Picasso, Miles Davis, Steve Jobs i Rafael Nadal: ells i tants d’altres han tastat en algun moment l’amargor del fracàs. Fracassar, rectificar, són dos verbs de conjugació difícil, però, en canvi, són essencials per entendre els mecanismes de la ciència, l’art, l’esport... de la vida. No obstant això, en el sistema educatiu i en el nostre dia a dia es continua penalitzant el fracàs i se’l considera un fet vergonyós: oblidem que, sovint, el fracàs és un pas necessari en el camí de la comprensió i de l’èxit.

Aquestes premisses han portat el filòsof francès Charles Pépin a fer una incursió en el món del fracàs amb una mirada nova, incisiva i lluminosa. Ha explorat corrents filosòfics i vides d’esportistes, així com els moments més foscos en la biografia d’estadistes i científics. S’ha amarat, en resum, dels nobles valors que floreixen en la devastació provocada per l’error i el desengany i n’ha extret aquest deliciós assaig a l’abast, només, de qui hagi fracassat algun cop a la vida.


Aquesta edició ha sigut traduïda amb una ajuda de la Generalitat Valenciana.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Charles Pépin

(1973) és un filòsof, escriptor i periodista francès. Durant un temps va fer cròniques sobre filosofia a la televisió, i col·labora amb la revista Philosophie Magazine. L’any 2015 va publicar la novel·la La Joie, una revisitació de L’estrany, d’Albert Camus.

@PepinCharles

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: