Ara Llibres | Catàleg | Esport amb seny
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Esport amb seny
Autoria:

Emma Roca

Gènere:

Esports

Data de publicació:

25/09/2017

ISBN:

9788416915330

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

212

Tags: Ciència , medicina, Coneixement , Pràctic , Testimonis

Esport amb seny

Emma Roca

Les claus per practicar esport de manera sana i saludable i assolir totes les metes que et proposis.

Emma Roca fa més de quinze anys que competeix al màxim nivell internacional en raids d’aventura, triatlons i maratons i en cadascuna d’aquestes disciplines ha après a posar a prova els seus límits físics i mentals per superar tots els reptes que s’ha plantejat. Des de la seva experiència personal, aquest llibre és un testimoni sensat d’allò que han de fer les persones que estimen l’exercici com a forma d’equilibri físic i mental. Escrit amb rigor científic i amb recomanacions pràctiques per aconseguir més seguretat, evitar lesions i assolir tots els objectius que et marquis.

Si t’agrada fer esport i vols pujar de nivell, aquest llibre conté els millors consells d’entrenament i alimentació, i, a més, aprofundeix en aspectes fonamentals com l’esforç, la perseverança i la motivació. No ho dubtis: fer esport amb seny és guanyar en qualitat de vida.


Amb el suport del Departament de Cultura.

Emma Roca

Emma Roca és una esportista d’elit en proves d'ultrafons, bioquímica i investigadora principal del projecte SUMMIT (Salut en les ultramaratons i els seus límits) d’àmbit europeu que busca donar resposta i conèixer l’impacte de l’esport d’alta competició. Té tres fills. Exerceix de bombera des de fa disset anys i és cofundadora i responsable dels programes de salut i esport de la plataforma www.iwopi.com i fundadora de l'empresa SUMMIT 2014 S.L (www.projectesummit.com), Rosehip & Associates S.L. (www.gratacool.com) y Serialmed S.L (www.serialmed.com).

@emmaroca1

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: