Ara Llibres | Catàleg | Contes des de la presó
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Contes des de la presó
Autoria:

Oriol Junqueras

Traducció:

978-84-16915-71-2

Gènere:

Llibre il·lustrat

Data de publicació:

11/03/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416915712

Format:

190 x 250 mm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

104

Contes des de la presó

Oriol Junqueras

Contra l'oblit, els contes d'Oriol Junqueras. Somnis de llibertat per als més petits. 

Al llarg de la seva injusta reclusió a les presons d’Estremera, Lledoners i Soto del Real, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills, Lluc i Joana. Llegendes, curiositats científiques, experiments, històries i paraules de tendresa que els ha transmès a través de cartes.

En aquest volum reunim, per primer cop, tots els contes d’Oriol Junqueras als seus fills: trenta-set històries  bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra. El resultat és una lliçó de saviesa, dignitat i amor. Un homenatge preciós als fills i a la vida.


No hi ha mur prou alt que pugui separar un pare dels seus fills.

Què n'han dit?

«Lluny de caure en el parany del desànim, l’Oriol dona resposta als màgics interrogants de la infantesa i escriu als seus fills, Lluc i Joana, per explicar-los les meravelles del món. I ho fa amb la mateixa tendresa que si els parlés a cau d’orella.»

Del pròleg de Pep Guardiola

Oriol Junqueras

(Sant Andreu del Palomar, 1969) és el president d’Esquerra Republicana de Catalunya. És historiador i professor, tot i que els darrers anys s’ha centrat en la política. Des del 2 de novembre del 2017 està pres injustament per haver defensat la democràcia.

Ha estat vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, així com alcalde de Sant Vicenç dels Horts del 2011 al 2015. Eurodiputat entre el 2009 i el 2011. Parla català, castellà, italià i anglès, i intenta aprendre una mica de xinès. Ha fet docència universitària en diversos camps.

També ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació, i a Ara Llibres ha publicat les converses amb Justo Molinero, Revoltats; Contes des de la presó; Parlant amb tu d'amor i llibertat, i la proposta política Tornarem a vèncer, escrit en col·laboració amb Marta Rovira.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: