Ara Llibres | Catàleg | Cuentos desde la prisión
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Cuentos desde la prisión
Autoria:

Oriol Junqueras

Traducció:

978-84-16915-70-5

Gènere:

Actualitat, Llibre il·lustrat

Data de publicació:

14/03/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416915705

Format:

250 x 190 mm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

104

Cuentos desde la prisión

Oriol Junqueras

A lo largo de su injusta reclusión en las cárceles de Estremera, Lledoners y Soto del Real, Oriol Junqueras no ha dejado de enviar cuentos a Lluc y a Joana. Leyendas, curiosidades científicas, experimentos, historias y palabras
de ternura que les ha transmitido vía carta.

La revista Sàpiens distribuyó en Navidad una primera muestra de los cuentos de Oriol Junqueras, con el título Estimats Lluc i Joana. El extraordinario éxito de la iniciativa, con 45.000 ejemplares agotados en pocas semanas,
saca a relucir muchos relatos nuevos, inéditos hasta ahora.

En este volumen reunimos por primera vez todos los cuentos de Oriol Junqueras a sus hijos: 37 historias bellamente ilustradas por una treintena de artistas. El resultado es una lección de sabiduría, dignidad y amor. Un homenaje precioso a los hijos y a la vida.

No hay muro lo bastante alto que pueda separar a un padre de sus hijos.

Què n'han dit?

«Lejos de caer en la trampa del desánimo, Oriol da respuesta a los mágicos interrogantes de la infancia y escribe a sus hijos Lluc y Joana para explicarles las maravillas del mundo. Y lo hace con la misma ternura que si les hablase al oído.»

Del prólogo de Pep Guardiola

Oriol Junqueras

(Sant Andreu del Palomar, 1969) és el president d’Esquerra Republicana de Catalunya. És historiador i professor, tot i que els darrers anys s’ha centrat en la política. Des del 2 de novembre del 2017 està pres injustament per haver defensat la democràcia.

Ha estat vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, així com alcalde de Sant Vicenç dels Horts del 2011 al 2015. Eurodiputat entre el 2009 i el 2011. Parla català, castellà, italià i anglès, i intenta aprendre una mica de xinès. Ha fet docència universitària en diversos camps.

També ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació, i a Ara Llibres ha publicat les converses amb Justo Molinero, Revoltats; Contes des de la presó; Parlant amb tu d'amor i llibertat, i la proposta política Tornarem a vèncer, escrit en col·laboració amb Marta Rovira.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: