Ara Llibres | Catàleg | Esperanza y libertad
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Esperanza y libertad
Autoria:

Raül Romeva

Gènere:

Actualitat

Data de publicació:

01/04/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416915989

Format:

230 x 160 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

296

Esperanza y libertad

Raül Romeva

«Escribo sobre esperanza y libertad, sin pociones mágicas ni mapas del tesoro, pero con la cabeza alta, la mirada larga, el verbo sereno y la mano tendida, con paso decidido hacia la República.

»La cárcel es como un castillo: infranqueable e impenetrable. Los muros y las alambradas aíslan a la persona presa del mundo que la rodea y, tarde o temprano, miles de sensaciones se funden en la penumbra. Quien está adentro se pierde miradas, rincones, gustos y abrazos y, sobre todo, sufre por si los de fuera lo olvidan.

»Este es un libro sobre nuestra cautividad, con reflexiones y propuestas, muchas dudas y, también, algunas certezas. Con miradas caleidoscópicas a realidades concretas y sugerencias precisas a necesidades complejas. Con razones y argumentos sobre nuestra democracia, soberanía e independencia; con recuerdos por el 1 de octubre, algunos silencios incomprensibles y el dolor compartido. Sin reproches, con convicción. Porque la cárcel dura un tiempo, pero la dignidad y el orgullo son para siempre. Y nosotros saldremos.»

Raül Romeva

(Madrid, 1971), doctor en Relacions Internacionals i llicenciat en Ciències Econòmiques, és diputat al Parlament de Catalunya i exconseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de la Generalitat.

Ha estat investigador sobre pau al Centre UNESCO de Catalunya i a l’Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona, sotscap de l’Oficina de la UNESCO a Bòsnia i Hercegovina, supervisor electoral per a l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa, coordinador de campanyes de desarmament a Intermón Oxfam i professor d’Afers Europeus i Relacions Internacionals en diverses universitats. Entre el 2004 i el 2014 va ser diputat al Parlament Europeu.

Ha publicat mitja dotzena d’assajos i quatre novel·les, la més recent Pont de cendra (Amsterdam, 2015).

@raulromeva
@freeromeva

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: