Ara Llibres | Catàleg | Mares i fills
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mares i fills
Autoria:

Colm Tóibín

Traducció:

Ferran Ràfols

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

20/05/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743933

Format:

140 x 220 mm.

Núm. de pàgines:

384

Mares i fills

Colm Tóibín

Les emocions contingudes, l’equilibri i la transformació de les relacions familiars, l’emigració, l’exili, la societat de la seva Irlanda natal, el sentiment ambigu de pertinença, els retorns impossibles, els amors prohibits i l’estret lligam de Tóibín amb la ciutat de Barcelona i Catalunya, són alguns dels temes dels quals se serveix l’autor per descriure amb extraordinària precisió els replecs més íntims i complexos de l’ànima humana.

Colm Toíbín és un mestre a l’hora de construir novel·les memorables. Aquest esperat volum ens ofereix l’oportunitat de constatar que el seu talent abraça també el gènere del relat amb històries precioses elaborades amb mà d’artesà. Una valuosa porta d’entrada a l’univers creatiu d’un dels millors escriptors contemporanis vius.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Els millors contes d’una de les veus més respectades de la literatura en llengua anglesa, per primer cop en català.

Què n'han dit?

«Relats d’enorme subtilesa, empatia i lluminositat. Tóibín m’enlluerna.» Richard Llopis
«Un immens impacte emocional.» The New Yorker

Colm Tóibín

Colm Tóibín (Enniscorthy, 1955), escriptor, periodista i crític literari, és un dels novel·listes contemporanis més importants d’Irlanda. Ha estat seleccionat per al premi Booker tres vegades, i amb Brooklyn (Amsterdam, 2010) va guanyar el Costa Prize el 2009. La seva primera novel·la, The South, està inspirada en la seva estada a Barcelona, així com l’assaig Homage to Barcelona. Altres obres destacades són The Master o Mothers and Sons. El testament de Maria ha estat finalista del Man Booker Prize.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: