Ara Llibres | Catàleg | Sota els vents de Neptú
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Sota els vents de Neptú
Colecció:

Biblioteca Fred Vargas

Autoria:

Fred Vargas

Traducció:

Josep Alemany

Gènere:

Novel•la negra

Data de publicació:

10/06/2019

Edició:

1a

ISBN:

9788416743995

Format:

140 x 220 mm.

Enquadernació:

Tapa tova

Núm. de pàgines:

416

Sota els vents de Neptú

Fred Vargas

Tres cops de punxó han segat la vida d’una noia que apareix entre els matolls a prop d’una carretera comarcal. Totes les proves incriminen un rodamón alcoholitzat que no recorda res de res. És evident per a tothom qui és el culpable. Però el comissari Adamsberg discrepa. Hi veu un patró antic. Per a ell, aquell cas significa el retorn de l’assassí del Trident. El problema és que aquest homicida fa molts anys que és mort i enterrat.

Els compromisos adquirits per la Brigada obliguen l’Adamsberg a posposar les seves investigacions per viatjar amb el seu equip fins al Quebec, on ja els esperen els col·legues de la policia muntada amb els darrers avenços en matèria d’anàlisi d’ADN. Serà al Quebec on la marca del Trident convertirà l’Adamsberg en un fugitiu de si mateix, en el seu pitjor enemic, en un tipus execrable. L’home solitari i melancòlic, que resol els casos «excavant els núvols amb una pala», haurà d’aprendre a confiar en els altres per una vegada.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Una obra mestra indiscutible de Fred Vargas. Una peça clau en el fascinant trencaclosques que és el comissari Adamsberg.

Què n'han dit?

«Apassionant, original i d’una gran qualitat literària.» Núvol

«De llarg, la millor escriptora de novel·la policíaca en actiu.» El País

«Culta, sofisticada i plena de tocs d’humor subtils.» La Vanguardia

Fred Vargas

(París, 1957). Experta en història i arqueologia, l’originalitat i l’estil únic de les seves novel·les l’han consagrada arreu del món com a referent indispensable de la narrativa contemporània europea. Amsterdam Llibres ha publicat, fins ara, sis de les seves millors novel·les: L’home dels cercles blaus, La tercera verge, Un lloc incert, L’exèrcit furiós, Temps de gel i Quan surt la reclusa, totes protagonitzades pel llegendari comissari Adamsberg. Mereixedora de nombrosos premis de prestigi, recentment li ha estat atorgat el premi Princesa d’Astúries.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: