Ara Llibres | Catàleg | La frontera invisible
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La frontera invisible
Autoria:

Kilian Jornet

Gènere:

Creixement personal, Esports, Veus del país

Data de publicació:

11/11/2013

ISBN:

9788494008986

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica con solapas

Núm. de pàgines:

200

La frontera invisible

Kilian Jornet

Tres hombres y una montaña; tres hombres y una aventura imposible. Una expedición al Nepal más indómito, el de los horizontes más lejanos y los picos más remotos, con escaladas inverosímiles, descensos intrépidos, retos, riesgos, peligros y decisiones de vida o muerte. Una expedición que es a la vez una búsqueda, una evasión y un reencuentro, en la que las emociones se multiplican y los sentimientos están a fl or de piel; en la que las palabras, los silencios y los recuerdos adquieren nuevas profundidades.

Con humildad y sencillez, Kilian Jornet nos invita a correr, a ir más allá y a atrevernos a explorar la frontera que separa la tristeza de la felicidad, la vida de la muerte.

"Porque somos hombres forjados en sueños; porque, si no soñamos, estamos muertos"

Kilian Jornet

Kilian Jornet va néixer l’any 1987. Va passar els primers anys de la seva vida al refugi de Cap del Rec i, des de ben petit, l’alta muntanya va esdevenir el seu terreny de joc. Als cinc anys va culminar l’ascensió a l’Aneto i els Posets, i als deu anys ja havia completat la travessia integral dels Pirineus.

Actualment, és campió mundial de skyrunning, tricampió de l’UTMB (UltraTrail del Mont Blanc) i campió del món d’esquí de muntanya. El seu palmarès és tot un rècord per a qualsevol esportista de qualsevol modalitat. Amb els trenta anys fets, el millor corredor de muntanya de la història ha buscat nous objectius en el món de l’escalada, acomplint, per exemple, l’aventura vital de Summits of my life, en el marc de la qual va sorprendre el món amb la ja mítica doble ascensió de l’Everest.

Kilian Jornet ha desplegat la seva filosofia de vida en diversos llibres: Córrer o morir, La frontera invisible, Summits of my life i ara en Res és impossible, tots publicats a Ara Llibres.


@kilianj

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: