Ara Llibres | Catàleg | El arqueólogo y el futuro
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El arqueólogo y el futuro
Autoria:

Eudald Carbonell i Roura

Gènere:

Veus del país, Creixement personal

Data de publicació:

25/11/2013

ISBN:

9788494027291

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica sense solapes

Núm. de pàgines:

160

El arqueólogo y el futuro

Eudald Carbonell i Roura

El legado vital de un antropólogo universal. Eudald Carbonell, a los sesenta años y después de haber dedicado toda su vida a la arqueología, la antropología y la divulgación, explica a su hijo recién nacido por qué cree en lo que cree, por qué se ha dedicado a la ciencia, cuáles son las cosas que le importan, sus valores, sus prioridades y su filosofía de vida.

El libro más personal y humano de Eudald Carbonell. Un regalo para las nuevas generaciones.

Eudald Carbonell i Roura

Eudald Carbonell i Roure (Ribes dde Freser, 1953), és doctor en Geologia de Quaternari per la Universitat Pierre i Marie Curie, París VI (1986), i l'any 1988 va obtenir el títol de doctor en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. 

Actualment és l'investigador principal del Grup d'Autoecologia Humana del Quaternari de la Universitat Rovira i Virgili i el director de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i catedràtic de prehistòria a la Universitat Rovira i Virgili.

Ha publicat més de deu llibres entre els quals destaquen El naixement d’una nova consciència, La consciència que crema i El sexe social, publicats a Ara Llibres. Ha protagonitzat l’exitós programa de TV3 Sota terra.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: