Ara Llibres | Catàleg | Mare i filla - Edició 10è aniversari
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mare i filla - Edició 10è aniversari
Autoria:

Jenn Díaz

Gènere:

Ficció

Data de publicació:

19/06/2017

Edició:

Especial 10 anys

ISBN:

9788416743353

Format:

22 x 14 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

192

Tags: Amor, Saga familiar , Barcelona

Mare i filla - Edició 10è aniversari

Jenn Díaz

Les diferents maneres d’entendre la vida i l’amor en la novel·la que ens va descobrir una gran veu per al present i futur de les lletres catalanes.

La primera novel·la de Jenn Díaz escrita en català, un esdeveniment literari. Una autora d’univers personalíssim, mescla d’allò més íntim i allò més universal, que arrela en la tradició de les millors escriptores de la literatura moderna: Ginzburg, Woolf, Martín Gaite... Aquesta és una novel·la coral sobre les coses que són la vida. Sobre els lligams familiars, les cambres pròpies, les cases amb jardí i les cases en penombra. Sobre els mons masculins habitats per dones i les frases fetes que els expliquen i els perpetuen. Sobre les mares, les filles, les germanes i les paraules i els silencis que les apropen o les separen.


Han passat 10 anys i més de 150 títols des que l’any 2007 naixia el segell de ficció en català Amsterdam. Per aquest motiu, volem celebrar aquesta fita amb una selecció de 10 llibres que han marcat aquests 10 anys, entre els quals es troba aquest títol.

«Les dones d’una família i les diferents maneres d’entendre la vida i l’amor, Jenn Díaz és sentiment i duresa, i també realitat i tendresa, sap arribar al cor i emocionar-te.» Núria, Dòria Llibres

Jenn Díaz

Jenn Díaz (Barcelona, 1988) és autora de quatre novel·les: Belfondo (2011, Principal de los Libros), que va ser traduïda a l’italià i al català, El duelo y la fiesta (2012, Principal de los Libros), Mujer sin hijo (2013, Jot Down Books) i Es un decir (2014, Lumen).

Mare i filla és la seva primera obra escrita originalment en català. Col·labora en les revistes Granite&Rainbow i Jot Down. Escriu un conte setmanal al magazín cultural Catorze.cat i té una columna a El Periódico.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: