Ara Llibres | Catàleg | La màgia del dia a dia
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La màgia del dia a dia
Autoria:

Marie Kondo

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

04/09/2017

ISBN:

9788416915323

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Tapa dura

Núm. de pàgines:

400

Tags: Ordre, Coneixement

La màgia del dia a dia

Marie Kondo

El diari de Marie Kondo, la coneguda autora de La màgia de l’ordre, és el quadern que t’ajudarà a aconseguir una vida més ordenada i gratificant. Els consells de l’experta en ordre més important del món, petites píndoles de saviesa pràctica, et guiaran en el teu dia a dia perquè tu també anotis en aquestes pàgines tot allò que t’aporta alegria, el que és més important a la vida. Una eina inspiradora per a la recerca de la felicitat, un regal per al dia a dia.


Amb el suport del Departament de Cultura.

Marie Kondo

Marie Kondo és l’autora dels supervendes La màgia de l’ordre (Ara Llibres, 2015) i La felicitat després de l’ordre (Ara Llibres, 2016), grans èxits mundials publicats a més de 30 països. El 2015 va ser considerada una de les 100 persones més influents del món per la revista Time. Avui dia, té un negoci de gran èxit a Tòquio amb el qual ajuda els clients a transformar casa seva en un espai ple de bellesa, pau i inspiració.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: