Ara Llibres | Catàleg | El mètode ikigai
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
El mètode ikigai
Autoria:

Francesc Miralles, Héctor García (Kirai)

Gènere:

Creixement personal

Data de publicació:

12/09/2017

ISBN:

9788416915361

Format:

23 x 16 cm

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

253

Tags: Coneixement , Pràctic

El mètode ikigai

Francesc Miralles, Héctor García (Kirai)

Una eina que revolucionarà el teu futur, tot ajudant-te a entendre el passat, per viure el present com tu vols.

Ikigai vol dir ‘raó de ser’ o ‘passió de la nostra vida’ en japonès, però com el podem trobar? I si ja l’hem trobat, com el podem potenciar perquè inspiri tots els aspectes de la nostra existència? Per aconseguir-ho, aquest llibre ens proposa trenta-cinc rutes amb exercicis pràctics i lliçons essencials per portar el tren dels nostres projectes cap al destí que triem i, d’aquesta manera, permetre que la felicitat i el benestar sorgeixin de manera natural dins nostre.

Héctor García (Kirai) i Francesc Miralles ens transporten a la mil·lenària cultura japonesa amb un llibre pràctic que empoderarà els nostres propòsits vitals per fer-los realitat a partir d’avui mateix; per convertir l’ikigai en el centre de la nostra existència i en un motor de canvis per complir la nostra missió a la vida.Amb el suport del Departament de Cultura.

Francesc Miralles

És periodista de psicologia i espiritualitat. La seva novel·la Amor en minúscula s’ha traduït a 23 llengües. Actualment treballa en la divulgació de la filosofia Ikigai per a la vida quotidiana a través de xerrades i tallers pràctics. Ha publicat a Ara Llibres Barcelona romàntica (2004), Catalunya romàntica (2006), Jet lag (2006), El laberint de la felicitat (2007), L’autoajuda al descobert (2006) i Un cor ple d’estrelles (2006). També ha publicat a Amsterdam les novel·les El millor lloc del món és aquí mateix (2008), Tant de bo fossis aquí (2009) i Wabi-sabi (2014).

www.francescmiralles.com
@frmiralles

Vegeu tots els seus llibres >

Héctor García (Kirai)

Va néixer el 1981 a Calp i el 2004 es va traslladar a Tòquio, on viu actualment. La seva web www.kirai.com és una referència mundial de la cultura popular japonesa. És autor d’Un geek en Japón, del qual ha venut més de 200.000 exemplars.

@kirai

Per escriure el seu anterior llibre, Ikigai, traduït a 33 llengües, els dos autors van viatjar a Ogimi (Okinawa), el poblat dels centenaris, on els ancians els van revelar els secrets per a una vida llarga i feliç. Un dels secrets que ens van revelar va ser que tenir un ikigai que ens ocupi sempre és un factor fonamental per ser feliços. Després de dos anys més de feina, han preparat aquest llibre perquè els lectors puguin descobrir i desenvolupar la seva passió.

Vegeu tots els seus llibres >

Fes-ne un tast

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: