Ara Llibres | Catàleg | La maternitat i l'encontre amb l'ombra pròpia
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
La maternitat i l'encontre amb l'ombra pròpia
Autoria:

Laura Gutman

Gènere:

Creixement personal

ISBN:

9788492907939

Format:

16 x 23

Enquadernació:

Rústica amb solapes

Núm. de pàgines:

384

La maternitat i l'encontre amb l'ombra pròpia

Laura Gutman

Aquest és un llibre per a dones. Lluny de voler ser una guia per a mares desesperades, és una invitació a aturar-se un instant i identificar-se com a mare que cria els seus fills, amb llums i ombres. És una oportunitat per replantejar-se les idees preconcebudes, els prejudicis i els autoritarismes encarnats en opinions discutibles sobre la maternitat, la criança dels nens, l’educació i la comunicació entre petits i grans.

La maternitat i l’encontre amb l’ombra pròpia és el llibre de referència de Laura Gutman, psicopedagoga argentina de renom mundial. Un text d’èxit internacional que il•lumina les complexes dinàmiques que genera la maternitat i ens guia a través de les emocions entre mare i fill des de la concepció. Un llibre revelador, avalat per milers de lectores arreu del món, publicat per primera vegada en català.

Laura Gutman

Laura Gutman va estudiar psicopedagogia clínica a París, on va ser alumna de Françoise Dolto. Es va especialitzar en la maternitat i els vincles familiars i el 1990 va fundar Crianza, una institució de Buenos Aires on hi ha, entre altres propostes, una escola de capacitació per a professionals de la salut i l’educació, i grups de criança per a mares. Ha publicat diversos llibres sobre la maternitat i els llaços familiars, entre els quals, La maternitat i l’encontre amb l’ombra pròpia, ha esdevingut un clàssic.

Vegeu tots els seus llibres >

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: