Ara Llibres | Serveis editorials | Mig segle fent país
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Mig segle fent país
Client:

Òmnium Cultural

Data de publicació:

01/12/2011

Format:

20 x 26 cm color

Enquadernació:

Rústega amb solapes

Núm. de pàgines:

208

Idioma:

Català

URL:

ca/coleccio/1/15/

Mig segle fent país

Òmnium Cultural

Projecte

Per a celebrar el 50 aniversari d'Òmnium Cultural, l'equip d'Ara Llibres va concebre la idea d'aquest llibre com un gran obsequi, un regal de regals. La proposta va ser molt ben rebuda per la institució i l'equip es va posar en marxa per convertir la idea en llibre en un temps rècord, amb excel·lència en el disseny, l'edició i la producció, i amb la complicitat de grans veus de la llengua, la cultura del país. El resultat, una obra original, emocionant i que recull en imatges i paraules l'esperit que va fer nèixer i crèixer Òmnium.

Descripció

L'estructura del llibre respón al triple lema que defineix l'organització: Llengua, Cultura i País. El llibre es composa dels regals de tota mena (imatges, records, experiències...) que plasmats en una imatge, fan 88 grans veus del país. Amb un treball gràfic molt acurat, cada regal s'acompanya d'un brevsíssim perfil dels regaladors i una fotografia seva, i una dedicatòria en que feliciten l'entitat. Entre molts d'altres amics de la institució, hi participen Joan Margarit, Isidor Marí o Josep Espar Ticó, Montserrat Abelló, Maria del Mar Bonet, Josep Maria Castellet, Nandu Jubany, Josep Maria Ballarín, Ernest Benach, Miquel Calçada, Josep Maria Espinàs, Isabel Clara Simó, Toni Solé, Martí Gironell, Joan Margarit, Mònica Terribas, Albert Manent, Miquel de Palol, Marta Pessarrodona, Gerard Quintana, CArme Riera, Frances Ribera 'Titot', Ferran Torrent, Miquel Bes o Salvador Cardús.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: