Ara Llibres | Serveis editorials | Luz de Gas. 15 anys
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
Luz de Gas. 15 anys
Client:

Luz de Gas

Núm. de pàgines:

406

Idioma:

Català

URL:

ca/coleccio/1/15/

Luz de Gas. 15 anys

Luz de Gas

Projecte

Al número 246 del carrer Muntaner brilla en la nit Luz de Gas, un gran local nocturn que es va posar en funcionament a finals del segle XX. La primera prospecció que s'ofereix en els seus 15 primers anys de vida es recull en aquest llibre. En el seu interior trobarem l'activitat hora a hora del local i la seva història il·lustrada. Juntament amb això, es podrà explorar la vessant més pròxima, històrica, romàntica, solidaria o, fins i tot, alcavota de Luz de Gas. Un homenatge al seu públic i, en especial, als creadors d'aquest far: Fernando Vila i Fede Sardà.

Descripció

Ara Llibres ha dut a terme la realització editorial. Ha concebut la idea d'aquest llibre, el concepte editorial i el disseny editorial. S'ha encarregat de coordinar tots els passos per a la seva edició: el text, la revisió, la correcció i la maquetació. Una part del material que es pot veure en el llibre ha estat cedit per Luz de Gas, l'altra ha estat feta expressament per Ara Llibres.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: