Ara Llibres | Serveis editorials | 116 icones turístiques de Catalunya
Aquesta web utiliza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies. OK | Més informació
116 icones turístiques de Catalunya
Client:

Agència Catalana de Turisme

Autor:

DDAA

Núm. de pàgines:

480

Idioma:

Català

URL:

ca/coleccio/1/15/

116 icones turístiques de Catalunya

Agència Catalana de Turisme

Projecte

En aquest llibre es poden veure els símbols iconogràfics de la identitat catalana que ajuden a projectar Catalunya en l'àmbit del turisme. Esdevenen una eina bàsica per identificar els trets diferencials de l'oferta turística del nostre país, representant i singularitzant Catalunya tant per la ciutadania com pels estrangers que la visiten. Tot plegat forma un vast catàleg en què, visual i conceptualment, es mostra un món d'elements i significats del nostre patrimoni cultural, natural i social.

Descripció

L'encàrrec d'aquest projecte ha suposat un gran esforç creatiu, d'imaginació i de treball constant. Ara Llibres s'ha encarregat del concepte i del disseny editorial. En primer lloc es va procedir a la identificació i recollida dels referents conceptuals per cadascún del àmbits temàtics; a continuació, es va fer un procés de selecció i fusió de referents destil·lant els elements iconics principals. Després va procedir a tots els passos que componen l'edició per deixar, en mans del lector, un complet catàleg d'icones.

© 2013 Ara Llibres S.C.C.L.
Tots els drets reservats

Subscriu-te al nostre butlletí
Temes d'interès: