Cuines

No results found.

No results found.

No results found.

Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau Paris et descobreixen tots els secrets de la cuina.

Marc Ribes i tot l’equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual.

El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant la importància de tenir una bon coneixement de base, ja sigui sabent l’estacionalitat dels productes o dominant els fonaments de la cuina catalana sobre els que es construeixen infinitat de plats. Un festival de consells i receptes que ens ajudaran en el dia a dia i també en les grans ocasions. I, com al programa, hi trobarem la versió més extesa de les elaboracions, de la mà del Marc i la Gessa, però també la versió “pim-pam” que ens propsa l’Arnau. Tot el que et cal saber a la cuina, t’ho expliquen els nostres tres cuiners més estimats.

Fitxa tècnica

Etiquetes:

Descarrega la portada

Punts de venda

No results found.

Et pot interessar

Natura viva. Les Cols restaurant

Una òpera gastronòmica

Les postres d’en Jordi Roca

Los postres de Jordi Roca

Confessions d’un sommelier

Reserva’t per a les postres

La paella pel mànec