Cuines

El llibre oficial del programa

Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau Paris et descobreixen tots els secrets de la cuina.

Marc Ribes i tot l’equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual.

El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant la importància de tenir una bon coneixement de base, ja sigui sabent l’estacionalitat dels productes o dominant els fonaments de la cuina catalana sobre els que es construeixen infinitat de plats. Un festival de consells i receptes que ens ajudaran en el dia a dia i també en les grans ocasions. I, com al programa, hi trobarem la versió més extesa de les elaboracions, de la mà del Marc i la Gessa, però també la versió “pim-pam” que ens propsa l’Arnau. Tot el que et cal saber a la cuina, t’ho expliquen els nostres tres cuiners més estimats.