Carme Ruscalleda

La paella pel mànec

Consells i receptes per cuinar bé i viure millor

Un llibre fruit de tots els anys d'ofici i la mirada inquieta i exploradora de Ruscalleda. La cuinera de referència de Catalunya selecciona i perfecciona les seves receptes per tal que tothom pugui dominar la cuina.

«Els nutricionistes moderns no paren de dir-nos que cuinar a casa és tenir cura de la salut, i és que la salut està directament relacionada amb com sentim, com ens movem i com mengem. Cada un de nosaltres hem d’agafar la paella pel mànec de la nostra vida i de la nostra alimentació: divertiu-vos a la cuina i gaudiu-ne amb els qui més estimeu!»

Carme Ruscalleda, la nostra cuinera més premiada i internacional, et proposa aprendre al seu costat i posar en pràctica les tècniques i els coneixements imprescindibles per cuinar bé a casa. A més, amb aquest llibre podràs anar una mica més enllà i preparar receptes sorprenents, innovadores i variades per a cada ocasió.

Aquí trobaràs totes les claus per cuinar des d’uns macarrons mar i muntanya fins a un ceviche de calamar, una coca de recapte, unes croquetes de pernil o uns deliciosos dimsum, entre moltes altres propostes

Sense oblidar les opcions vegetarianes, els entrants, els acompanyaments o les postres. Un llibre complet i accessible que ens ajudarà a espolsar-nos la mandra i la por a la cuina!

Entrevistes