Francesc Torralba

La revolució ètica

«Un món s’enfonsa, però en neix un altre. Hem nascut i crescut amb un paisatge en runes. No s’hi val a plorar. No s’hi val a decorar-les. No s’hi val a refugiar-se mentre tot cau a trossos. No ens en sortirem amb petits pedaços. Només l’ètica ens pot salvar.»

Un text reivindicatiu, amb clara voluntat de sacsejar consciències. Per activar el pensament i promoure l’acció, perquè hi ha una revolució pendent: la revolució ètica.

Perquè el crit que emergeix de la consciència no pot ser més clar: Prou! Perquè la indignació que creix dia a dia, i que neix de l’escàndol constant, arrela en la confiança en un endemà diferent. Perquè sense ètica no hi ha futur possible. Francesc Torralba exposa a La revolució ètica per què és imprescindible un canvi profund de mentalitat col·lectiva i de sensibilitat; una nova manera de relacionar-se no guiada per l’avarícia, l’enveja i la supèrbia; una nova ètica per a la vida pública i per als ciutadans en general, més enllà de les seves conviccions particulars.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fes-ne un tast

Altres llibres de Francesc Torralba