Mireia Serra i Vilà i Saioa Baleztena

Totes les lactàncies molen

Alletar des de la diversitat i la llibertat

Una mirada inclusiva a les diferents formes de lactància i una invitació a viure-les d’una manera lliure, respectada i plaent.

Una de les primeres decisions importants que han de prendre les mares i gestants és si donaran el pit. Sovint les expectatives i el desig xoquen amb la realitat. La por, la culpa, la pressió social i la falta d’informació i  d’acompanyament físic i emocional provoquen que moltes ho visquin amb frustració.

Totes les lactàncies molen és un altaveu de la diversitat de formes de lactància i una crida per reivindicar-les totes. Recull el testimoni de trenta persones que expliquen la seva experiència i, a la vegada, inclou el coneixement de quinze expertes que resolen dubtes i ofereixen algunes claus per ajudar a establir la lactància amb èxit, ja sigui amb el pit, amb llet natural però en diferit o amb llet de fórmula i biberó.

Un llibre per trencar mites i silencis que convida totes les persones a viure amb plenitud l’alletament. Inclou l’expertesa d’Alba Padró, Inma Marcos, Rosana Boronat, Cris Garaizabal Elizalde, Elena Crespi Asensio, Esther Vivas, Paola Roig, Paula Rodríguez, Hortènsia Vallverdú, Belén Moes, Alba Rosique, Marta Ibarra, Noelia Sánchez, Maria Llavoré, Irene Iglesias i Cris Moe.

Pròleg d’Alba Padró

 

Amb el suport de:

Què n'han dit?

«Gràcies Mireia i Saioa per crear aquesta meravella.» — Elena Crespi

«Aquest llibre és important per legitimar la diversitat actual de formes de lactància.» —Cris Garaizabal Elizalde

«Llegiràs la quantitat de camins que hi ha, i et convenceràs que totes, totes, totes les lactàncies molen.» —Alba Padró

«És imprescindible per dos motius: perquè dóna veu a persones diverses i la seva lactància, i perquè, a més, ho fa complementant els relats amb l’aportació de professionals que fan una radiografia del que suposa lactar avui a la nostra societat» —Alba Padró

«Gràcies Saioa i Mireia per aquest llibre imprescindible.» — Laia Casadevall (@laiacasadevall_matrona)

«M’encanta. 5/5. Guia i manual imprescindible. Aquest llibre és un tresor.» —Laia, vidaentrellibres

«Gràcies per posar en valor qualsevol tipus de lactància. Quines ganes de submergir-m’hi per reconciliar-me amb els inicis difícils.» Diana Gomez (@didigmz)

«Aquest llibre em sembla especialment interessant perquè trenca mites sobre l’alimentació dels nadons.» @laquepintabcn

«Un llibre ple de testimoni que poden curar les nostres ferides.» @judit.coach

«Espero que pronto salga también en castellano. Son casos reales y me gusta por su mirada inclusiva a las diferentes formas de lactancia.» Raquel Orcillés (@raquel_blw_receptes)

«Emocionada de llegir el meu i moltíssims altres testimonis de lactàncies en aquest bonic recull en forma de llibre.» Laia Rovira (@laiarovira_dn)

«Totes les lactancies molen es un libro imprescindible que debería llegar a todas las gestantes del mundo, para que tuvieran recursos en sus lactancias diversas.» Gisela Soroka (@gisoroka)

Entrevistes