Notícies

La col·lecció completa del ‘Paraulògic’, l’entreteniment perfecte de l’estiu

Amb l’arribada enguany de Tutis per a tothom i El Quadern del Paraulògic 2, la família ‘Paraulògic’, que va començar amb el famós joc en línia, es completa amb quatre títols publicats a Ara Llibres.

I ara que estem a l’estiu és el moment ideal per jugar-los sols o acompanyats! Ja sigui resoldre ruscos, jugar a les sopes de lletres pensades per a la canalla, o intentar endevinar els tutis, la diversió està garantida!

L’aventura editorial va començar amb El Llibre del Paraulògic, al que va seguir El Quadern del Paraulògic, pensat perquè els més petits ens acompanyin en l’odissea d’endevinar tots els ruscos possibles. Ara, l’entreteniment continua amb Tutis per a tothom, el llibre de nivell intermedi que presenta 45 ruscos diferents, 276 tutis i més de 200 pàgines per jugar; i també amb El Quadern del Paraulògic 2, que inclou reptes nous i engrescadors, així com moltíssims passatemps: laberints, sudokus, jocs de lògica…

Aquest estiu, la diversió i l’aprenentatge aniran de la mà amb la col·lecció del ‘Paraulògic’, la sèrie de llibres en català que ningú es pot perdre!

 

Adult

El llibre del Paraulògic

Tutis per a tothom!

Infantil

El quadern del Paraulògic 1

El quadern del paraulògic 2

Coneix la col·lecció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *