Jordi Cuixart i Navarro

Aprenentatges i una proposta (Ebook)

Tenim poder, convertim-lo en força.

«La nostra és una causa col·lectiva, i si realment ho volem tornar a fer, caldrà que els nostres errors no siguin repetits i que els encerts siguin detectats i millorats. És d’aquí que neix la necessitat de fer aquest llibre: de la simple voluntat de compartir. Compartir perquè tots aquells qui encara no s’han afegit a la nostra lluita tinguin ganes de fer-ho i perquè els qui ja la compartim, no renunciem mai a ser més, més determinats i fer el camí plegats, enriquint-nos de tots els matisos.»

Jordi Cuixart és un líder social compromès amb els drets i les llibertats que ha tingut un paper decisiu en l’acció de desobediència civil més massiva de l’Europa contemporània.

Aprenentatges i una proposta és un llibre emocionant, valent, lúcid i inspirador. Sense defugir les contradiccions i parlant clar, el president d’Òmnium Cultural aborda els reptes del moviment cívic que ha desbordat la política catalana, espanyola i europea els darrers anys.

Què n'han dit?

«Cuixart demostra com els activistes poden convertir la repressió en una eina d’acció col·lectiva i de canvi social.»
Jody Williams, Premi Nobel de la Pau

«Quan fa boira, llegir algú que és capaç d’identificar el camí, s’agraeix. En aquest llibre, Jordi Cuixart proposa i construeix.»
Mònica Terribas, periodista

«Cuixart escriu serè des de l’epicentre de la injustícia i insisteix, política enllà, en el valor de la vida i la humanitat.»
Míriam Cano, escriptora

«La mirada polièdrica d’en Jordi dona sentit al món que compartim i que ens exigeix assumir responsabilitats.»
Pere Portabella, director de cinema

Altres llibres de Jordi Cuixart i Navarro