Lolita Bosch i Sans i Oriol Malet

Aquí tenim l’esperança que estàvem buscant!

29 històries extraordinàries de 29 persones valentes

Moltes persones desconegudes han fet que avui el món sigui millor. Són dones i homes que han lluitat perquè el món sigui més just i més bonic. Són persones de tot arreu que van canviar el món fa 100 anys o que l’estan canviant ara.

Lolita Bosch i Oriol Malet han treballat junts per presentar-nos 29 persones que representen idees com la justícia, la pau, el respecte pels pobles o els drets de les dones.

Aquest llibre és un homenatge a aquestes 29 persones que han fet que avui tinguem més esperança.

Edició adaptada a LECTURA FÀCIL

La col·lecció “Ara Lectura Fàcil” presenta títols emblemàtics del catàleg d’Ara Llibres seguint el mètode internacional de “Lectura Fàcil”. Amb una sintaxi senzilla, sense tecnicismes, amb explicacions complementàries i una ordenació clara del text en cada pàgina, aquestes obres s’adrecen sobretot a les persones que presenten dificultats de comprensió lectora: migració, incorporació tardana a la lectura, escolarització deficient, trastorns de l’aprenentatge, diversitat funcional… Perquè l’accés a la lectura és un dret i una necessitat social, i a través de la No Ficció podem compartir idees, pensaments i experiències entre un públic encara més ampli i divers.

Altres llibres de Lolita Bosch i Sans

Altres llibres d'Oriol Malet