Jordi Morera

Avui faràs pa

Més de 7.000 exemplars venuts! Tots els secrets per fer un bon pa, amb més de 40 receptes.

Que la força t’acompanyi… Mans a la massa!

Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.

Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores…

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“Va caure a les meves mans, el vaig repassar, vaig riure llegint, i em vaig adonar que alguna cosa em quedava i vaig pensar: “Doncs sembla que fer pan és pan comido.Josep Sucarrats, Gastronomistas.

“Gràcies al treball de camp i interès per el tema d’en Jordi Morera tenim entre mans una petita enciclopèdia sobre un dels aliments base de la dieta mediterrània i mundial.” Ángela Sánchez Vicente, La petita llibreria.

“Al cap d’unes quantes pàgines, la motivació per fer pa a casa torna a entrar per la porta encara que hagis intentat varies vegades tirar-la per la finestra.” Alessia Cisternino, @enminevera.