Diversos

Condició de mare

Gemma Lienas (Barcelona, 1951) és escriptora. Col·labora amb la Universitat de Barcelona, la ràdio i la premsa escrita. Els seus llibres per a un públic de més de 15 anys han tingut molt de ressò.

Manuela de Madre (Huelva, 1954) es dedica a la polítca. És diputada i presidenta del grup parlamentari Socialistes-Ciutadans perl Convi al Parlament de Catalunya i vicepresidenta del Partit Socialista de Catalunya.

Pilar Rahola (Badalona, 1958) és doctora en Filologia Catalana i Hispànica. S’ha dedicat al món de la comunicació, editorial i polític. Actualment col·labora en premsa i fa conferències arreu del món.

Rosa Regàs (Barcelona, 1933) és una de les escriptores més respectades del nostre país. Actualment dirigeix al Biblioteca Nacional d’Espanya.

Anna Sallés (Barcelona, 1940) és llicenciada en Filosofia i Lletres i professora d’història a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat 4 assaigs.

Anna Veiga (Barcelona, 1956) és doctora en ciències biològiques i dirigeix la secció de biologia del Servei de Medicina de la Reproducció de l’Institut Universitari Dexeus.

Per primera vegada, sis dones conegudes per tots ens descobreixen la seva maternitat: les pors, il·lusions, angoixes, sensacions, contradiccions, alegries i penes. Condició de mare recull aquestes experiències íntimes, colpidores i sobre tot emocionants que volen ser un homenatge a les dones que avui dia escullen ser mares. Sis històries diferents i singulars però amb un rerefons comú: l’experiència de la matenrnitat.