Oriol Junqueras

Contra l’adversitat (ebook)

«Davant les adversitats no cal lamentar-se, sinó aportar solucions».

Amb aquesta cita d’Homer, Oriol Junqueras obre la porta a un espai de reflexió íntim i alhora compartit. Amb una voluntat plena d’optimisme i neta de retrets, Junqueras proposa una mirada cap endavant: pensaments, idees, somnis i possibilitats tenen cabuda en la pregunta sobre com afrontar els reptes individuals i col·lectius que defineixen la nostra societat i el nostre temps.

Contra l’adversitat és un cant al present i al futur, una crida a encarar els debats que ens encaminaran cap a una societat millor. Pensaments sobre el compromís social i polític, el republicanisme, la importància del diàleg, el canvi climàtic, la igualtat i el pes de la història dialoguen amb els orígens familiars, les lectures més estimades, la duresa de l’encarcerament i les cartes als fills.

Escrites des de la presó, i gestades al llarg de tota una vida, les reflexions que componen aquest llibre es vinclen cap a un únic objectiu noble i pragmàtic: fer-nos més forts i resistents, com a individus i com a país, per fer front a l’adversitat.

Què n'han dit?

«Un llibre que ens permet comprendre millor qui és l’Oriol, quins són els seus ancoratges vitals i, alhora, una al·legoria als detalls petits que fan immensa la vida.»— Alba Alfageme i Casanova al pròleg

 

Altres llibres d'Oriol Junqueras