Corpus de la cuina catalana

El receptari més complet del nostre patrimoni culinari

El gran clàssic del patrimoni culinari català, revisat i ampliat. Un volum imprescindible!

El Corpus de la cuina catalana és el receptari més complet, útil i pràctic de la gastronomia catalana: gairebé 1.200 receptes numerades i ordenades alfabèticament que inclouen plats de marcada identitat com les escudelles, els mar i muntanya, els romescos, els sofregits i les picades o les famoses mandonguilles amb sípia i pèsols, entre moltes altres. El primer inventari que té la voluntat d’ordenar, preservar i difondre els plats tradicionals i familiars que ens han alimentat des que tenim memòria.

Més de dues dècades d’investigació en la que han participat cuiners i cuineres de més de 500 restaurants, les associacions de mestresses de casa, nombrosos particulars, professionals de prestigi internacional i persones estudioses de la cuina catalana i l’alimentació.

Aquesta edició, actualitzada i ampliada amb més receptes, inclou grans novetats com la valoració nutricional dels plats més característics de la nostra gastronomia, fet que permet posar al dia la relació entre cuina catalana i salut. També conté un índex de productes de proximitat i de varietats autòctones d’hortalisses, fruites, arrossos, farines, peixos i crustacis amb les seves diferents denominacions territorials.

L’únic inventari de la cuina catalana que posa a l’abast de tothom l’immens patrimoni culinari de Catalunya. Un llibre amb un valor identitari extraordinari. Un gran clàssic, distingit amb el Premi Internacional Gourmand World Cookbook al millor llibre de cuina mediterrània del món, que no pot faltar a cap cuina!

Coeditat amb l’editorial Arpa.

Què n'han dit?

«La Bíblia de la nostra gastronomia.» —Joan Safont a Vilaweb

«Siempre va bien tenerlo cerca de la cocina, por si surge una duda.» —Cristina Jolonch a La Vanguardia

«Un llibre de capçalera.» —Ferran Caldés a la revista Cuina

«Un dels llibres més esperats d’aquest Sant Jordi.» —Paula Molés a Restaurant Caníbal

«Un llibre imprescindible a la biblioteca de cuina casolana.» —Nacho Borraz a La Central

«El diccionari de cuina per excel·lència.» —Núvol

Entrevistes