Natza Farré

Curs de feminisme per microones (ebook)

«El pitjor que ens pot passar no és que se’ns escampi el rímel o se’ns trenqui un taló justament quan sortim decasa. El pitjor que ens pot passar és continuar com estem, com a dones.»

Un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat. Sense embuts, sense mitges tintes, sense por. Amb humor. Imprescindible, urgent i en vena. Un curs de feminisme exprés, amb raons i arguments, dades i exemples, i, també, humor, ironia i un punt de sarcasme. Una obra necessària que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política…– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè canviarà les dones.

Natza Farré s’erigeix com una veu reivindicativa, entusiasta i rebel que escriu, des de l’inconformisme més absolut, que les dones han de ser feministes per naturalesa, pel simple fet de ser dones. Si no ho són, aquest llibre les acabarà de convèncer. Només així podran canviar el món.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

«L’escriptura de Natza Farré reflecteix la seva manera de parlar: contundent, irònica, lúcida i amb el punt just de sarcasme» Rosa Peroy, La Mañana.

«Exposa, amb humor i rigor, les injustícies a què estan sotmeses les dones en el món occidental. Amb dades i amb exemples, denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana i crida a fer-hi front de manera radical, amb una revolució, la feminista, “que ho canviarà tot”» Trinitat Gilbert, Diari Ara.

Entrevistes

Altres llibres de Natza Farré