Sique Rodríguez Gairí

Educats per guanyar

Com veuen els pares dels jugadors del Barça als seus propis fills? El llibre més personal i sorprenent que llegiràs sobre el Barça

No hi ha cap relació més estreta que la d’un pare i un fill. O d’una mare i un fill. Aquest llibre ens presenta un retrat únic i privilegiat dels jugadors del primer equip del Barça, de la mà del seu entorn més íntim. Ple de revelacions i anècdotes, els pares, mares i germans dels jugadors del Barça han obert les portes de casa seva al periodista Sique Rodríguez i ens han permès conèixer, una mica més de prop, els ídols del moment.

De la mà dels seus pares, descobrim com fou l’arribada a Londres d’un jove futbolista anomenat Cesc Fàbregas, com es va haver d’adaptar a la vida i al menjar anglès, o com va viure els mesos d’incertesa i de crítiques abans del seu retorn al Barça. També descobrirem, per exemple, que Gerard Piqué va estar en coma tres dies perquè va caure d’un balcó perseguint una pilota quan era petit, o quina fou la reacció de Fontàs el dia que va rebre la trucada per anar a jugar al Barça.

Altres llibres de Sique Rodríguez Gairí