El camí cap a la independència

"En el moment en què se celebra el tricentenari dels fets del 1714, mentre es discuteix sobre la implicació i la possibilitat constitucional d’escoltar la veu del poble català per decidir el seu futur, algunes de les ments més brillants del país somien, sense desenganxar els peus de terra, un nou país. Una Catalunya de futur que, més tard o més d’hora, els catalans i les catalanes tindrem l’oportunitat de construir."

Amb aquest obra il·lustrada en quatre volums, expliquem com s’ha construït la nació a partir del moment clau de la guerra de Successió; recuperem la memòria històrica del país interpretada pels millors historiadors; i reflexionem sobre el futur de la mà dels grans pensadors actuals.

Avalada pel treball de recerca històrica d’un equip de més de 50 historiadors catalans i l’anàlisi de la última dècada de la mà dels protagonistes i cronistes de referència. Inclou totes les respostes per saber com serà la Catalunya independent en la veu dels grans pensadors actuals.

Una obra dirigida per Agustí Alcoberro i Eduard Voltas.

Volum 1: Àustries contra borbons

Volum 2: La guerra dels catalans (1713-1714)

Volum 3: La desfeta i la memòria històrica

Volum 4: Fundant un nou país. Del nou Estatut a la Via Catalana

Aquest últim volum compta amb la participació d’un equip de 50 autors de referència, dirigits per Eduard Voltas, entre els quals figuren: Enric Calpena, Vicenç Villatoro, Toni Soler, Carme Forcadell, Saül Gordillo, Albert Sáez, Pere Martí, Martí Olivella, Joan Coscubiela, Miquel Puig, Muriel Casals, Núria Bosch, Ramon Folch, Antoni Vives, Manel Esteller, Carme Trilla, Isidor Marí, Santiago Vidal, Jordi Sánchez, Martí Anglada, Josep Bargalló, Joan Subirats, Alba Cuevas, Ramon Tremosa i Xavier Antich.

Per a més informació i adquirir l’obra completa i il·lustrada en quatre volums El camí cap a la independència o bé el llibre Fundant un nou país, podeu contactar amb nosaltres al 933 094 591 o a subscripcionsara@arallibres.cat.