Pere Cardona

Els músics també mengen

Ets dels que escolta música mentre cuina? Els fogons són els teus instruments de percussió més habituals? Cantes les tornades dels teus grups preferits com si t’hi anés un sofregit? És la cuina, la teva pista de ball més selecta? Aquest és el teu llibre!
Inspirat per algunes de les cançons més emblemàtiques dels grups i músics catalans més llaminers, el cuiner Pere Cardona ens proposa unes receptes musicals que te’n lleparàs els dits. Trobarem l’Anna Roig i L’ombra de ton chien reinterpretada com uns carbassons farcits amb brandada de bacallà i salsa de pebrot del piquillo; La Troba Kung-Fú convertida en uns alvocats farcits de meló amb pernil; l’Albert Pla presentat com unes crestes de formatge brie i plàtan amb melmelada de pebrot vermell; l’Adrià Puntí arribarà al plat com un arròs amb gambes i peus de porc; els Manel com una magnífica crema catalana… I tots els músics participen al llibre i ens expliquen les seves particularitats culinàries! Prepareu les cassoles, les olles i les paelles per començar a cantar i ballar!

Què n'han dit?

«És un honor que el mestre Pere Cardona, cuiner amb criteri musical, ens atorgui l’oportunitat de sortir en un plat seu.» Gertrudis

«Ens fa molta il·lusió que la nostra música sigui influència per a un cuiner.» The Mamzelles