Miquel Puig

La ciutat insatisfeta (Ebook)

Tot el que Barcelona pot arribar a ser

Una proposta serena i esperançadora per construir nous consensos de futur a la capital de Catalunya.

La Barcelona d’avui és fruit de la determinació i dels grans consensos del passat, i ha demostrat una vegada i una altra que la seva vitalitat és més sòlida i engrescadora que la percepció que en tenim. És hora de deixar les lamentacions i passar a l’acció.

Aquest llibre aporta una mirada lúcida i provocadora sobre la realitat i el futur de la capital de Catalunya. Amb exemples clars, amb dades i amb propostes desacomplexades al voltant de temes clau com el trànsit, el turisme low cost que degrada els nostres barris, l’aeroport que ens ha de connectar amb el Pacífic, l’eterna rivalitat amb Madrid, com fer perquè la probresa no s’hereti o la gran oportunitat que sorgeix amb l’ampliació del Clínic. Són els debats que hem de tenir perquè Barcelona aprofiti les oportunitats que té a tocar i que han de permetre-li protagonitzar un altre gran salt endavant.

«Barcelona és el gran projecte col·lectiu dels catalans. És, sens dubte, el més gran que hem fet, que podem fer i que convé que seguim fent si volem sentir-nos orgullosos d’alguna cosa.»

Els debats que necessita Barcelona per recuperar l’orgull de ciutat.

Què n'han dit?

«”La ciutat insatisfeta” és una aportació que va més enllà de Barcelona i pot servir de full de ruta per un sobiranisme desorientat.» —Pep Martí al Nació digital

Entrevistes

Fes-ne un tast

«És al voltant del projecte d’una ciutat dinàmica que defugi el provincianisme que les forces econòmiques, culturals i socials que bateguen a la ciutat poden tornar a aplegar-se, perquè només els grans objectius són capaços d’aconseguir aquest miracle.»