Gènere: Gastronomia i oci
ISBN: 978841615418
Format: 16 x 23 cm
Enquadernació: Tapa tova amb solapes
Pàgines: 192
Publicació: 31/08/2015
Comparteix si t’ha agradat
Sergi de Meià
La cuina dels bolets
«Viatjarem per tot el territori català, el País Basc, Dinamarca i molts paratges més que signifiquen molt en la meva història com a cuiner i caçador de bolets.»
Sergi de Meià, cuiner de renom, boletaire apassionat i professional compromès amb el territori i els productes autòctons, ens convida a conèixer tots els bolets catalans i les seves receptes més saboroses.
Una edició il·lustrada que s’endinsa en els secrets dels nostres boscos per portar-nos a taula, o al rebost, aquests tresors de la terra. Un regal per a tots els boletaires i els amants de la gastronomia que inclou receptes, maridatges i consells de conservació, i també passejades i rutes per conèixer els paratges on s’amaguen aquestes joies del nostre patrimoni.
*Amb el suport del Departament de Cultura.