Laura Conde

La felicitat en una croqueta

“El món de les croquetes a les teves mans: receptes i restaurants, els trucs dels xefs, els secrets de les iaies i molt més!”

Rodones, rectangulars o cilíndriques? De ceps o de pernil? Amb panko o amb el clàssic pa ratllat? Maridem? Ens atrevim a congelar? A quins restaurants les fan com a casa? Les croquetes existeixen des de fa molt temps, hi ha qui diu que són un art mil.lenari, però, fins ara, encara hi havia trucs de la iaia o ingredients amagats que havien quedat fora del teu abast. La felicitat en una croqueta t’obre les portes del màgic món d’aquestes delícies arrebossades i et convida a descobrir els orígens i la història d’aquest tresor, els misteris de la beixamel, els conjurs òptims per fregir com cal una croqueta, els trucs i les receptes dels grans xefs, els ingredients més insospitats, els temples que sublimen el caprici…

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“No ho penseu dues vegades, aneu a buscar-ne un exemplar, no us en penedireu gens ni mica. Un aplec de curiositats que conformen una lectura amena, didàctica i molt gustosa.”

Ángela Sánchez Vicente, La petita llibreria.

Fes-ne un tast

Altres llibres de Laura Conde