Albert Calatrava, Ana Pardo de Vera i Eider Hurtado

L’armadura del rei (ebook)

Tres periodistes amb llarga experiència. Totes les fonts confidencials. Una investigació necessària i de gran impacte.

El rei va nu i tothom ho sap. L’armadura política, mediàtica, econòmica i judicial que es va construir a mida de Joan Carles I durant la Transició, i que va brillar amb tots els galons la nit del 23-F, cau a pedaços. Blindada durant més de quaranta anys per les més altes estructures de l’Estat, la monarquia espanyola viu els seus moments més baixos. Com s’ha arribat a aquest punt de desgast i descrèdit? Qui hi havia rere aquesta cuirassa que semblava indestructible? Per què ja no se sustenta?

Tres periodistes de diversos mitjans han compartit informació inèdita i fonts fins ara silenciades per explicar tota la veritat sobre els Borbó. Més de cent entrevistes exclusives amb alts càrrecs en exercici, amics i confidents del monarca emèrit, i declaracions de personalitats de l’àmbit de la política, l’empresa i els mitjans de comunicació basteixen una crònica periodística rigorosa i exhaustiva. Un relat de responsabilitat col·lectiva. Una lectura indispensable.

Què n'han dit?

«Hi ha tanta tralla, en aquest llibre, que em fa impressió!» Roger de Gràcia

«Aporta moltes pistes sobre la història recent de la monarquia.» Pep Martí (Nació Digital)

«Cal felicitar els autors pel rigor i la valentia.» Gerardo Pisarello

«Una lectura absorbent. La dissecció minuciosa i precisa de l’armadura que ha transformat un ciutadà espanyol en un Aquil·les invulnerable.» Joan Bosch, autor de Moments estel·lars de Catalunya

Entrevistes