Steven Laureys

Medita (Ebook)

Una guia científica i útil per practicar la meditació

Traducció de Gemma Tomàs Soteras

Una barreja fascinant de ciència, anècdotes inspiradores i exercicis pràctics per treure el màxim rendiment al poder de la meditació.

El doctor Steven Laureys ha dut a terme investigacions revolucionàries sobre la consciència humana durant més de dues dècades. En aquest llibre, un èxit de vendes internacional, Laureys ens explica els beneficis que comporta la meditació –que inicialment es considerava purament espiritual– per al desenvolupament del nostre cervell. El resultat és una guia de meditació científicament sòlida i altament accessible per a un públic ampli, dissenyada per obrir la pràctica de la meditació a tothom qui hi estigui interessat.

Una investigació rigorosa i reveladora que demostra que la meditació pot tenir un impacte positiu a les nostres vides: menys estrès, més bona qualitat del son i més concentració són només alguns dels beneficis que comporta i que els estudis científics certifiquen i avalen. Experimenta’n tu també els efectes positius i… medita!

Pròleg de Matthieu Ricard, monjo budista i científic.

 

Amb el suport de:

Generalitat Valenciana

Què n'han dit?

«Els lectors que cerquen una introducció al “mindfulness” que estigui lliure de promeses impossibles, no cal que busquin més.» —Publishers Weekly

«Si vols potenciar el teu benestar, no et perdis el brillant Medita, que uneix neurociència i consells pràctics.» —Stylist