Santi Padró i Xavier Garasa

Paraula de Pep

El llibre definitiu de l’heroi del triplet. Pep Guardiola, en les seves pròpies paraules. La seva filosofia, el seu discurs i el seu mètode, recollits per primera vegada en un únic volum.

De Pep Guardiola s’han escrit moltes coses i probablement se n’escriuran moltes més. Gairebé tothom ha fet pública la seva opinió sobre l’entrenador de més èxit del moment. Però què pensa, realment, Pep Guardiola? Quines són les claus de l’artífex de la millor temporada esportiva de la història del Barça? Escoltem les seves paraules: què ha dit sobre els jugadors, sobre l’entorn i sobre el model d’equip. Són respostes vàlides per a qualsevol professional de l’esport i per a qualsevol persona. Paraules que defineixen un estil, una manera de fer, una visió del món. Paraula de Pep.

Una exhaustiva feina d’edició i de llargues nits a la sala de muntatge va donar a llum una de les produccions de més èxit de TV3, Paraula de Pep, emesa per primera vegada la setmana abans de la final de Roma, amb una audiència rècord.

Santi Padró, amic de Pep Guardiola, i Xavier Garasa, van ser els directors del programa i els responsables de l’edició dels seus continguts. El llibre, com el programa, vol ser un homenatge a l’esforç, a la filosofia i a les paraules d’un home, Pep Guardiola, que amb el seu treball ha transformat un equip i ha commogut una afició arreu del món.

Altres llibres de Santi Padró

Altres llibres de Xavier Garasa