Begoña Merino

Per tu mentiré sobre com ens vam conèixer

Un llibre pràctic, directe, senzill i molt amè, fruit de l’experiència i la curiositat de l’autora. Amb testimonis i casos reals; exemples, indicacions i contraindicacions; sense fórmules màgiques, sense receptes infal·libles. La millor porta d’entrada al món de les webs de cites.

Quin tipus de gent trobaré? I si em veu algú que em coneix? I si només trobo gent que busca sexe fàcil? Què diré al meu perfi l i quina foto hi posaré? I si ningú contesta el meu anunci? I què faig si ens trobem, no m’agrada i em tira els trastos? I si m’agrada massa?

La primera guia amb totes les claus, els consells i els trucs perquè la teva aventura on line esdevingui un èxit ben real.

Què n'han dit?

«Aquest llibre raonable ajuda a posar una mica de seny a tot aquest assumpte i defensa que lligar, emparellar-se per sempre o tenir sexe esporàdic és saníssim i convenient, però les regles del joc de les noves maneres de lligar ens tenen fets un embolic, i aquí és on sí que cal parar-se a pensar una mica què volem, què podem oferir i què hem d’esperar.» Roser Amills, al pròleg