Teràpia de Shock

Sense Tu

El somni fet realitat del grup de rock Teràpia de Shock, la revolució musical.

Érem quatre joves de la Garrotxa que al·lucinàvem escoltant música i que volíem tenir un grup. Així de senzill, i així de complicat. l’estiu del 2006 vam començar a assajar i no hem parat de tocar. Vam gravar una maqueta i al cap de poc signàvem un contracte amb una discogràfica. La nostra vida va canviar.
En cinc anys hem viscut fets inimaginables. Hem gravat dos discos, hem compartit escenari amb els nostres ídols, hem rebut premis i hem tingut la sort que la nostra primera cançó, “sense tu”, hagi estat triada com a banda sonora de la sèrie “Polseres Vermelles”, de TV3… I tot això ha estat possible gràcies als amics i familiars que ens estimen i al públic fidel que ens acompanya concert rere concert. Aquesta és la nostra història, la història d’un somni fet realitat.

Aquesta edició, que inclou els acords de les seves cançons més conegudes, secrets i anècdotes dels membres del grup, i una crònica de la història trepidant dels Teràpia, és la prova de que, a vegades, els somnis es fan realitat.