Josep Sucarrats, Miquel Àngel Vaquer i Sergi Martín

Teoria i pràctica del Vermut

Adéu còctels i combinats, cerveses artesanals i infusions macrobiòtiques: arriba el vermut! Una terrassa on toqui el sol, bona companyia i un vas de vermut: tot un estil de vida. Per què és tan modern recuperar el que ja bevien els nostres avis? Per què ens el prenem de la mateixa manera, al mateix moment i amb les mateixes tapes? Què té el vermut que encaixa tan bé amb els gustos d’avui dia?

Teoria i pràctica del vermut és el primer llibre sobre aquesta bevenda deliciosa de tradició tan nostra. Una obra plena d’humor amb consells enginyosos i propostes inèdites, receptes sorprenents, anècdotes curioses i les millors vermuteries per degustar la beguda de moda. Un llibre que llegireu glop a glop!

Amb el suport del Departament de Cultura.

Fes-ne un tast

Altres llibres de Josep Sucarrats

Altres llibres de Miquel Àngel Vaquer

Altres llibres de Sergi Martín