Natza Farré

Tinc algunes certeses i molts dubtes (Ebook)

Amb ironia i contundència, Natza Farré posa el dit a la nafra als principals problemes del nostre temps.

La influència de la relació dels meus pares amb el món, el seu sentit de la justícia i la injustícia, és una herència que ha marcat la meva feina i vull pensar que li ha donat significat. Per reconèixer la justícia, la bellesa, l’empatia, la injustícia, la lletjor i el dolor m’he anat nodrint de moltes altres veus. Amb elles he bastit una companyia que em fa sentir molt menys sola quan em retrobo amb les seves paraules. Crec que el gran objectiu és esquivar els abismes on et porten tants mals del món, i que la manera de fer-ho és acompanyada de paraules i de vides compartides. Per això sempre m’ha fet tanta il·lusió com respecte compartir les meves amb l’ambició de ser companyia. Perdoneu-me l’anhel. Hi ha qui es lliura a la religió futbolística. Jo els envejo.

Natza Farré és sens dubte una de les veus més incisives, rebels, inconformistes, entusiastes i autèntiques del nostre país, i per això és una de les més necessàries. En aquest llibre recull les seves reflexions sobre els temes que més la preocupen, que són els mateixos que ens afecten a tots en el nostre dia a dia: el feminisme, el canvi climàtic, l’educació, el futur de la llengua, els mitjans de comunicació i la política. Sense deixar de recórrer al sentit de l’humor ni a la mala llet que la caracteritzen, Tinc algunes certeses i molts dubtes emmarca el seu pensament en el registre més personal de la Natza.

Entrevistes

Fes-ne un tast

«Hi ha encara una part de la nostra societat que s'entesta a embrutar-ho tot. Però que està convençuda que el que fa és neteja.»

«Fem monuments a la memòria però quan les persones la reclamen ens desfem de les persones i deixem els monuments.»

«Els humans hem hagut d'aturar-nos per salver-nos i el que hem fet és aturar-nos per no morir-nos.»

«Massa vegades, el que s'espera de nosaltres, nosaltres no ho esperem.»

«No ens estem ocupant de l'ànima, que tampoc arriba a final de mes.»

Altres llibres de Natza Farré